NLP en Business Communicatie opleiding

Business-Communicatie en NLP Opleiding

(Een opleiding voor Ondernemers, Leidinggevenden en Sales)
 

Waar sta je met je bedrijf of organisatie in 2020?


Hoe ver reikt je horizon als het gaat om het verbeteren van je bedrijf of organisatie? Denk daarbij aan innovatie van je producten of diensten, maar ook aan omzet en marge. Het kan zeker allemaal beter. Het hangt af van de visie, capaciteiten, geestdrift en de snelheid van de leider(s). Groot verslaat niet meer klein, maar snel verslaat langzaam.
 
 
Snelheid is leading in de toekomst. De veranderingen volgen elkaar in snel tempo op, markten verschuiven en wijzigen in no time. 
Je leert in te zien dat meer dan ooit "snel" de sleutel is naar kwaliteit en groei. Let op, het gaat over kwaliteit- en resultaatversnellers. lees meer.......
 

Met de kwaliteit- en resultaatversnellers ga je als een speer naar je doelen

De prikkels hiervoor komen van de leider(s) die integer zijn en barsten van zelfvertrouwen,  Ze hebben hun competenties op orde en handelen win-win. Ze benutten hun talenten en hebben een optimale communicatie met hun personeel en klanten. Ze vertonen voorbeeldgedrag en stemmen de organisatie juist op elkaar af. Ze werken bewust aan een perfecte reputatie in de markt. Herken jij jezelf in dit profiel? Is er winst te behalen? Verhoog je snelheid nu het kan. NLP helpt daarbij. 

We maken in opleiding gebruik van NLP om de stof snel te integreren.  Er wordt vanuit leiderschap met nieuwe visie, tact en overtuigingskracht draagvlak gecreëerd voor ideeën of verkopen.  In deze training draait het om de kern 'jij' en de verhoging van de kwaliteit van je acties (12 dagdelen gedurende 1 jaar).
 
De opleiding is op H.B.O. niveau
Er zijn geen eisen t.a.v. een vooropleiding
 
Deelname Certificaat
Iedere deelnemer ontvangt op de laatste opleidingsdag een deelname certificaat.
NLP Practitioner en Communicatie opleiding
NLP en Excellent Public Speaking
Happy Life Opleiding

Copyright © © 2008 New Move Academy | Hogedijk 96, 8464 NZ Sint Johannesga T 0513 55 25 50 | KvK 01128872 | BTW NL0910.69.683.B02 | Disclaimer | leveringsvoorwaarden | Web Design: roberto-art.com