Een gepassioneerd Team making....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bareld Woudstra

New Moves in Life and Business

"Zouden we blijven doen wat we altijd deden, zullen we blijven krijgen wat we altijd kregen?". De wereld echter verandert in snel tempo. Dat vraagt om "New Moves" voor jezelf en je organisatie!


Wij zijn een "Doe-Team" die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van communicatie en management super praktisch maken. We genieten als we erin slagen mensen te inspireren tot topprestaties. Onze uitdaging is het puur en praktisch te maken. Wij willen dat je voelt dat het klopt, zodat je energie en creativiteit wordt gemobiliseerd.  We kiezen dan ook voor de kortste weg naar resultaat.  Niet groot verslaat meer klein, maar snel verslaat langzaam. Het sparren in ons team geeft vaak verrassende resultaten. Het houdt onze organisatie scherp, dynamisch en vooruitstrevent.
 

Bareld Woudstra is de drive achter de New Move Academy.

Als kind was Bareld al snel getriggerd door de persoonlijke kwaliteiten van enkele van zijn familieleden. Rust, overzicht, vechtlust, doorzettingsvermogen, wijsheid, compassie, slinger en een open mind lagen aan de basis van waaruit hij zich zijn verdere leven ging verdiepen in mensen.

Het gefocust zijn op mensen en deze persoonlijk te laten groeien werd en is zijn passie. Zowel in zijn commerciële- en leidinggevende functies in de bouw, als eigenaar van een glasgroothandel en een centrum gericht op persoonlijke ontwikkeling, kon hij zijn hart kwijt.  Zijn gezondheid zat vele jaren niet mee. Op zijn wilskracht kwam hij hier echter beter uit en beschouwd hij deze periode achteraf als “lessons to learn.”

 

Copyright © © 2008 New Move Academy | Hogedijk 96, 8464 NZ Sint Johannesga T 0513 55 25 50 | KvK 01128872 | BTW NL0910.69.683.B02 | Disclaimer | leveringsvoorwaarden | Web Design: roberto-art.com