Klanten vertellen over hun ervaringen in de trainingen

 

Bareld is ontwapenend, gepassioneerd, 100% puur en in staat om je in minder dan drie uur het vertrouwen en de zekerheid te geven dat je het onmogelijke mogelijk kunt maken. Een zeer warme persoon, eerlijk en echt, waar je bakken energie van krijgt!

Carla Klein, Directeur MarketWing BV
_____________________________________________________

De eerste keer dat ik Bareld ontmoette had ik een klik met hem. Door de combinatie van diverse succes theorieën met zijn eigen inzichten én zijn warme en persoonlijke benadering besloot ik mij spontaan, tegen mijn natuur in, voor de cursus ondernemen in te schrijven. Nu, halverwege de cursus, kom ik elke keer geïnspireerd thuis. Vaak weer vol met ideeën die Bareld door zijn enthousiaste manier van lesgeven heeft aangewakkerd. En het leuke is, Bareld is zelf geen verzadigde ex-ondernemer, maar zit zelf ook nog volop in het groeiproces van zijn eigen onderneming! Een aanrader deze cursus dus.

Eduard Maatman, Directeur Maatman Accountants te Wolvega
_____________________________________________________

Tijdens mijn recente practitioner opleiding aan de New Life University enkele sessies van Bareld mogen meemaken. Dit is een echte aanrader. Je staat versteld van je eigen kunnen. Dit geeft je echt een vracht aan zelfvertrouwen en een karrenvracht energie.

Hein Hermsen, Customer Business Manager Europe Kimberly-Clark BV
_____________________________________________________

Bareld weet krachten in je los te maken die nog in je verborgen liggen. Dat hij dit ziet straalt hij volop uit. Hij maakt het beste in je los, dat voel je, dan komen je kwaliteiten spontaan bovendrijven. Bareld ziet waar je naar toe wil, ook al heb je het soms zelf niet door. Doordat hij dit benoemt kom je helemaal in je element. Dat geeft zoveel energie dat het doorwerkt in je omgeving. Het is zoveel betekenend dat het je niet loslaat, het beklijft. Door zijn persoonlijkheid en manier van doen, creëert hij beweging, hij is iemand die mensen kan inspireren en motiveren. Of te wel hij brengt actie tot stand, mentaal en fysiek.

Christa Lindeboom, Docent MBO opleiding te Hoorn
_____________________________________________________

Bareld is een inspirerend mens. Vaak sta ik toch weer versteld van wat hij teweeg brengt. Je kan meer dan je denkt en dat maakt hij duidelijk. Geen kant en klare oplossingen maar leren anders te denken. Het is een gepassioneerd en inspirerende man, waar veel van te leren valt.

Mickey Vlietstra, Directeur DCS Transport Wolvega
_____________________________________________________

Bareld weet je ervan te overtuigen dat het onmogelijke, mogelijk is. Onbereikbare doelen zijn te behalen door in je eigen kracht te geloven. Hij weet dat op een energieke manier, vol passie, over te brengen, waardoor je jezelf sterker gaat voelen en je een ‘rijker’ mens wordt.

Kees Postma, Projectmanagement en Internetdiensten Heerenveen
_____________________________________________________


Bareld is echt. Hetgeen hij vertelt komt recht uit zijn hart en de energie spat er vanaf. Hij is niet alleen gepassioneerd, maar ook gecompassioneerd. Bij mij gaf dit een sterk gevoel van vertrouwen en het maakte het makkelijker om de mooie boodschap die hij brengt te integreren in mijn leven.

Roland Guijt, Directeur Oosterkamp training|consultancy
_____________________________________________________

Ik heb veel aan Bareld te danken. Bareld heeft me geholpen bij het vinden van mijn missie en die onder woorden te brengen en tijdens zijn Master in Business Trainingen heeft hij me letterlijk laten zien en voelen hoeveel meer ik kan! Bareld laat je het wonder zien van de kracht in jezelf! Dit heeft mede mogelijk gemaakt dat ik per 1 september met mijn eigen onderneming ben gestart. Wat een charismatische, krachtige man en wat een inzichten! Hij houdt van mensen en laat ze pieken ervaren. Een onvergetelijke man. Een speciaal mens.

Paulien Koudijs-Heeren, Personal Profiler te Amersfoort
_____________________________________________________

Bareld is een meer dan begeesterd trainer. Hij maakt direct contact met jou als deelnemer. Geboeid heb ik geluisterd naar zijn inspirerende levensverhaal en dat van de 19de eeuwse franse postbode Cheval, die zijn eigen Palais Idéal bouwde. In de Master in Business Training legt Bareld een heldere visie over het menselijk welzijn voor jou op tafel en vertaalt dit naar overzichtelijke modellen met een pakkende, heldere presentatie. Door in gesprek te gaan met je eigen kracht, laat Bareld je er achter komen dat je alles wat je nodig hebt al in je hebt! De spanningsboog die hij opbouwt gedurende de training komt tot bijzonder krachtige eind, het buigen van 8 mm dik betonstaal met de hals! Een meesterlijke ontdekking van samenwerking, wilskracht en doorzettingsvermogen!

Bareld Woudstra is een Friese, door het leven geverfde nuchtere idealist. Hij leeft naar zijn idealen en weet hoe deze te bereiken. Ondanks zijn 50 (?) jaar heeft hij de energie, passie en plezier van een 30 jarige en is van plan er gewoon wat extra jaren aan vast te knopen. Bareld houdt van mensen, zijn kracht zit in de enorme diversiteit aan opleiding en ervaring met mensen. Bareld bouwt zijn eigen ideale paleis en daarmee leeft hij zijn ideaal. Hiermee heeft hij al veel medemensen weten te inspireren, waaronder ondergetekende. Bareld is voornamelijk; Bareld.

Robbert de Vries, De Partymanager.nl RooodBaard.nu
_____________________________________________________

Mijn ervaring met Bareld én zijn training.

Unieke kwaliteiten van Bareld als persoon zijn:
 

•    Authenticiteit
•    Met stip! Hij komt heel puur over en dat werkt ontwapenend
•    Positiviteit
•    Zijn glimlach en kinderlijk enthousiasme over de kleine dingen in het leven
      draagt hij over aan zijn toehoorders.
      Wat zou de wereld mooi zijn als iedereen dat kinderlijk enthousiasme heel het  
      leven wist vast te houden!! 
•    Energiek, hij straalt kracht en energie uit
 

In de trainingen maakt hij duidelijk: Dat een positieve instelling, positieve gedachten, scheppend werken en je tot grootse dingen kunnen aanzetten. Daarnaast kan hij het besef creëren dat alles energie is en dat je die energie ten positieve aan kunt wenden om (wederom) grootse dingen tot stand te brengen (die je voorheen wellicht onmogelijk achtte =>( betonijzerbuigen). En tenslotte geeft hij (onbewust) mensen een zetje om zichzelf te durven zijn... Wanneer je zo’n authentiek persoon aan het werk ziet, helemaal in zijn element, dan werkt dat inspirerend en motiverend! Naast die inspiratie en motivatie neemt hij wellicht ook de angst weg bij mensen om zich kwetsbaar op te stellen, want zolang je helemaal jezelf bent wordt je eigenlijk "onkwetsbaar".

Rik Lurinks, Student msc. Transport, Infrastructure & Logistics, Technical University Delft  The Hague Area, Netherlands
_____________________________________________________

Bareld is een puur en inspirerend mens. Zij tone of voice voelt prettig aan. Is bezield en weet zijn onderwerp goed over te brengen. Hij heeft de hele groep begeleid met een uitdagende oefening (betonijzer buigen met de hals) en bij iedereen is het gelukt.

Walter Franssen, Directeur Sportswear BV Apeldoorn
_____________________________________________________
 


 

 

Friesland Non Ferro metaal BV

 

Copyright © © 2008 New Move Academy | Hogedijk 96, 8464 NZ Sint Johannesga T 0513 55 25 50 | KvK 01128872 | BTW NL0910.69.683.B02 | Disclaimer | leveringsvoorwaarden | Web Design: roberto-art.com